DM Skåne

I helgen seglades DM i Pinhättan / Barsebäck. Vi representerades av Hanna Larsson i E-jolle klassen. Förhållanden var extremt tuffa, under lördagen genomfördes tre seglingar i vindar runt 12 m/s. Många seglare bröt och mycket material gick sönder.

Under söndagen blev det än mer vind och optimisterna skickades in efter en segling då vinden ökade till upp mot 14 m/s. Dock valde arrangören att starta en andra segling för E-jollar och Laser och som värst drog det i med 17-18 m/s i byarna. Det badades och förstördes material i parti och minut.....

Hanna seglade riktigt bra och badad bara vid någon jipp och hennes materialet höll. Hon slutade på en 15 plats av 23 båtar. Skulle man plocka bort de tunga grabbarna ur resultatlistan är det ett bra resultat och de jag såg av hennes segling lovar gott inför framtiden. Hon var lättast av de seglare som tog sig runt alla seglingarna, hon var topp 3-5 i alla starter en tog hon klockrent enligt mig men dommaren dömde tjuvstart vilket jag som part i målet inte höll med om.

Här är lite bilder från lördagen.

image63

image64

image65

image67

Hav det,
Er utsände i skåne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0