En blinkande stjärna

Blinka lilla stjärna där, hur jag undrar var du är..... I helgen var dom i Hjuvik och seglade Knape Regattan.

Det var nära i Lerum i våras att första spiken skulle komma men då blev det en slagduell med Hanna Bach och spiken utblev. Det var nära på GP:et på Värmdö förra helgen men då blev storasyster för svår vid målgången.

Första seglingen i helgen var hon i ledning när dom sköt av den då vinden dog ut. Vid andra starten tjuvstartade hon och vände inte tillbaka. Men i andra seglingen så händer det, hon vinner starten går på rätt kant och rundar upp i ledning som hon bara drygar ut och vinner sista racet med 7 minuter. Vi pratar om Alexandra i Zoom som nu äntligen fått sin första spik!!!!!!!

Det var bara två seglingar så har man en tjuvstart i första så vinner man inte regattan utan hon slutade som fyra. Just då ångrade jag instuktionen -Vänd inte tillbaka om det blir enskild utan bara kör, du måste känna hur det är att vara med i toppen. Långsiktigt är det antagligen rätt men hon slutade som tvåa i racet där hon tjuvstartade (hon var över linjen så det var inget felaktigt domslut) men lite enkel matte så hade det blivit en oslagbar serie.

image415
Målgång

Hanna var också med och seglade E-jolle. Hon blev femma i första racet men blev diskad för tjuvstart i andra. Hennes segling såg bra ut med fin fart på båten dock var hennes vägval inte den allra bästa. Hon tvingades stundtals ut i den starka strömmen.

Hav det!
Stjärnfabrikens utsände.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0