Vinterträning

Äntligen är vi igång med vår uppbyggnadsträning inför nästa säsong. Lördagens träning var synnerligen lyckad med fint väder även om vi hade någon minusgrad på morgonen. Men vi som gillar segling har inga problem med att plocka bort lite is från båten.

Vi fick fint besök från Göteborg i form av tre Zoomseglare som var med på träningen, deras båtar ligger kvar hos oss så vi blir många nästa lördag med. Nu var vi sex Zoomar, tre Otpimister och en E-jolle. Vi körde två pass där vi gick in och åt spaggetti och köttfärssås mellan passen.

Vi tränar nu varje lördag, samling kl. 10.00 vid jolleconteinern. Vattentemperaturen var i lördags 9 grader men den sjunker snabbt nu när det är kallt i luften så det gäller att ha en tät torrdräkt och varma kläder under. Hampus var het på träningen i sin E-jolle, så het att han var tvungen att bada mot slutet av passet eller var det bara lite "show" för att imponera på flickorna?

Peter och Anton använde sina kamror flitigt på havet så vi ser fram mot lite bilder här på hemsidan, dock kan det bli svårt att ringa till Anton då han testade fytförmågan på sin mobiltelefon. Tur att telefonen inte var dyr och av senaste modell eller hur var det Anton?

Hav det!
Stefan L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0